i-Cell Mobilsoft Zrt.

Megoldásaink

Mit csinálunk

Az i-Cell 2013 óta sikeresen nyújt komplex megoldásokat olyan területeken, mint mobilfizetés, áruforgalom ellenőrzése, elektronikus számlák kezelése, utcai és zárt téri parkolás, útdíjszedés és intelligens mobilitás koncepció.

Néhány tény projektjeinkről és termékeinkről:

 • Mi tartjuk a rekordot az egész országra kiterjedő útdíjrendszer leggyorsabb bevezetésében a világon. A teljes rendszert 2,5 hónap alatt vezettük be, 6 500 km díjköteles úthálózaton.
 • Komplex megoldásainkat 2 000 000 végfelhasználó és több mint 40 000 vállalat használja Magyarországon, Ausztriában, Németországban és Kínában.
 • Rendszereink évente több mint 25 000 000 tranzakciót kezelnek
 • Megrendelőink 2013 óta több mint € 5 000 000 000 euró bevételhez jutottak az általunk tervezett technológiák bevezetésének köszönhetően

Toll-Go

A Toll-Go egy magyar mérnökök által tervezett és fejlesztett forradalmian új elektronikus útdíjszedési rendszer és modell neve.

Az univerzális rendszer automatikus és kézi útdíjszedésre alkalmas. Gyakorlatilag bármilyen úton bevezethető (autópálya, főút, második és harmadik kategóriájú utak, stb.) és rendkívül rövid idő alatt megvalósítható.

Az új koncepciónak köszönhetően a Toll-Go útdíjszedési rendszer implementálása kevesebb pénzügyi forrást igényel más megoldásokhoz képest. A beruházások mutatói – megtérülés szempontjából – a világon a legmagasabbak és legjobbak közé tartoznak.

Az új koncepció és rendszer hatékonysága többszörösen is bizonyított Magyarországon.

További részletekért látogasson el a HU-GO honlapjára.

Kattintson ide további információért

A TOLL-GO egy GNSS technológián alapuló, Free-Flow (szabad áramlás) típusú, a megtett úttal arányos (km) elektronikus díjszedési rendszer (útdíjrendszer).

A modellben a fedélzeti egységek nem kötelezőek és az ellenőrző keresztmetszeteket nem használják az útdíjszedéshez.

A rendszer bármelyik úton bevezethető (autópálya, főút, második és harmadik kategóriájú utak, stb.). A megvalósítása kevesebb költséget és időt igényel, összehasonlítva bármely más korábbi modellel.

A teljes rendszert mindössze 2,5 hónap alatt vezettük be Magyarországon, 6500 km díjköteles úthálózaton.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ), korábbi nevén Állami Autópálya Kezelő Zrt, 2013. július 1. óta használja a megoldást, különböző útdíjszedési és hozzá kapcsolódó szolgáltatások kezelésére. A terméket a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt HU-GO védjegy alatt vezette be.

A projektben betöltött szerepünk:
a HU-GO központi rendszer, azaz a Toll-Go, tervezése, fejlesztése és bevezetése, a teljesen új koncepció és a belső folyamatok tervezése és fejlesztése.

A HU-GO számos díjat kapott az innovatív koncepciójáért, köztük a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Díját és az Év Projektje című díjat a Magyar Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségétől.

Áruforgalom Ellenőrző Rendszer

Rendszerünk segít az áruszállítással kapcsolatos adókikerülés és adócsalás leleplezésében és felderítésében.  Az áruszállítási adatok gyűjtésével és elemzésével segít a hatóságoknak nyomon követni az áruk mozgását.

A megoldás hasznos segítséget nyújt, a rendőrség, vámhatóság, adóhatóság, élelmiszerbiztonsági és számos ellenőrző szerv részére.

Ezenfelül integrációs lehetőségeket biztosít az áruszállító cégek és szállítmányozási rendszereik számára.

Megoldásunk valós idejű adatokat és információkat jelenít meg a járművek mozgásáról és szokatlan vagy gyanús viselkedés esetén figyelmezteti a hatóságokat.

További részletekért látogasson el az EKÁER honlapjára.

A rendszert a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2015. március 1-jén, az Elektronikus Közútiáruforgalom-ellenőrző Rendszer (EKÁER) névvel vezette be. A bevezetése óta a regisztrált vállalatok száma elérte 60 000-t.

Az i-Cell szerepe a koncepció és a rendszer kialakítása, valamint fejlesztése volt.

Online Számla rendszer

Számlaellenőrző rendszerünk számlaadatok bejelentésére létrehozott online platform, mely valós időben ellenőrzi és figyelemmel kíséri a Business-to-Business számlázási tevékenységet országos szinten.

Ezen felül beviteli platformot biztosít különböző rendszerek számára, amelyek feldolgozzák a számlaadatokat.

 • Hatalmas mennyiségű elektronikus számlaadatot fogad, értelmez, érvényesít, rögzít és továbbít
 • Támogatja az adóhatóság munkáját
 • Felhőalapú technológia
 • Bármilyen típusú számlázó platform egyszerűen beköthető szabvány interfészen keresztül
 • Nem csak a csalásokat, hanem a csaló hálózatot is fel lehet térképezni BI vagy más adatelemzés segítségével, ami segíti a kockázatelemzést és kiválasztást
 • Támogatja a digitalizációt, serkenti az online számlázást

Megoldásunknak köszönhetően a gyanús számlák könnyen és gyorsan észlelhetők. Az elektronikus számlákkal kapcsolatos csalás jelentősen csökkenthető.

További részletekért látogasson el a hivatalos weboldalra.

Az Online Számla rendszert a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2018. július 1-jén vezette be. Az adóhatóság jelentős csökkenésre számít a B2B számlázással kapcsolatos adócsalás és illegalis adóelkerülés terén.

Mobilfizetési Platform

Az egyedülálló központi fizetési platformunk segíti a városokat és államokat, hogy jelentős átláthatóságot érjenek el a fizetési folyamatokban, csökkentsék a költségeiket – mind az állam/város, mind pedig a végfelhasználók számára – és javítsák a szolgáltatások minőségét.

Az ügyfelek szolgáltatási díjakat és adókat fizethetnek, termékeket és szolgáltatásokat vásárolhatnak közvetlenül a platformon vagy a viszonteladókon keresztül.

A fizetés kezdeményezhető SMS-ben, hívásban, alkalmazásból indítva vagy akár készpénzben is lebonyolítható (a viszonteladóknál).

A különböző termékek megvásárlása és díjak kifizetése mellett, a Mobil Fizetési Platform az utcai parkolóhelyek menedzselésére is alkalmazható.

A viszonteladók egyszerűen tudnak csatlakozni a platformhoz és hatékonyan folytathatják az üzleti tevékenységüket.

További részletekért látogasson el a Mobil Fizetési Platform honlapjára.

A platformunkat Nemzeti Mobilfizetési Zrt 2014 július 1. Nemzeti Mobilfizetési Rendszer néven vezetett be. Eddig több mint 70 viszonteladó cég csatlakozott a platformhoz.

A Mobil Fizetési Platform évente 23 millió tranzakciót végez Magyarországon.

A megoldásunk 2017 augusztusában Kínában is kialakításra került (Yangzhong városban, Jiangsu tartományban). A felhasználók a platformot az utcai parkolás kezdeményezéséhez és fizetéséhez használják. Új funkciókként bevezetésre került fizetés WeChat-tel és Alipay-el.

Egyéb kompetencia

Néhány projektben koordinátorként és integrátorként vettünk részt

Részletekért látogassa meg a police.hu honlapot.

Komplex forgalomirányítási megoldások

A szerepünk, a konzorciumi partnerrel közösen, a fix és mobil komplex forgalomirányító megoldások szállítása és telepítése, a projekt koordinációja és integrációja volt.

160 db Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont

A megoldás funkciói:

 • Sebességmérés
 • Rendszámfelismerés
 • Forgalomfigyelés
 • Forgalomszámlálás
 • A forgalmi torlódások észlelése
 • Veszélyes árukat szállító járművek felderítése
 • Számos közlekedési szabálysértés automatikus észlelése
 • Az összegyűjtött információk automatikus továbbítása

Fix telepítésű forgalomirányító pontok

A mobil forgalomirányító megoldáshoz hasonló funkciói vannak.

A 134 db keresztmetszet felépítését és üzembe helyezését, – beleértve a berendezést- rekord idő alatt hajtották végre, mindössze 8 hónap alatt.

A megoldást gyakran “A magyar rendőrség titkos fegyverének” nevezik, amely technikai szempontból egyedülálló Európában. Ennek köszönhetően a közlekedésbiztonság jelentősen javult.

Kérdése van?

Könnyedén elérhet minket

Kapcsolat