Backend Line

Nagy terhelésű rendszerek központi egységét fejlesztjük.

42 fő
Hibrid és távmunka

Mit csinálunk

A backend réteget fejlesztve kiemelt feladatunk az összes szakterülettel való szoros együttműködés. Munkánk az igények felmérése után kezdődik. Az analyst és tervező területekkel közösen alakítjuk ki az alkalmazás architektúráját. Fejlesztéseink során szem előtt tartjuk a tesztelhetőséget, és mi is fejlesztői tesztekkel biztosítjuk a megfelelő minőséget. Sokéves, nagy terhelésű rendszerek fejlesztéséből szerzett tapasztalataink alapján vérünkben van a skálázhatóság és a performens működéshez szükséges megoldások végtelen tárháza. Elhivatottak vagyunk a technológia követésében, kutatásában, folyamatosan képezzük magunkat. Fontosnak tartjuk az open source megoldások alkalmazását, ezekbe sokszor kontributálunk, de mi is publikálunk open source projekteket. CI/CD megoldásaink lehetőséget biztosítanak arra, hogy időben észrevegyük a problémákat, és csomagjaink könnyen előállíthatóak, illetve telepíthetőek legyenek a különböző környezetekre.

Tóth Péter András
Line Manager

Szaktudásunk

Rendszertervezés, -fejlesztés és -integráció

Magyarország legnagyobb tranzakciószámú szoftvereiért felelünk, és nagy rendelkezésre állású rendszereket tervezünk, jellemzően integrációval más rendszerekkel. A tervezés és a fejlesztés során is a legmagasabb minőséget képviseljük.

Rendszeres eseményeink

minden
kedden

Vezető szakértői sync

Szakterületi célok és eredmények nyomon követése.

minden
csütörtök

Vezető fejlesztői értekezlet

Projekttapasztalatok megosztása, fejlesztési irányvonalak szinkronban tartása.

minden
csütörtök

Backend céh

Tudásmegosztás, kutatási eredmények bemutatása.

Büszke vagyok arra, hogy Magyarország számára kiemelten fontos komplex online számlarendszer fejlesztésében vehetek részt, amit több millió ember használ nap mint nap.

Kelemen József
Java Developer

Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen profi és rugalmas csapat tagja lehetek. Képesek vagyunk minden feladathoz és körülményhez alkalmazkodni.

Prehoda Levente
Java Developer

Kedvenc eszközeink

Minden területen a legmodernebb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk.

Mindennapjaink képekben

Ismerd meg az i-Cell Academy-t

Ha dolgoznál velünk de még nincs meg a megfelelő tudásod segítünk megszerezni.