Data Line

Adatbázis-, adattárház- és BI megoldások fejlesztésével támogatjuk projektjeinket.

24 fő
Hibrid és távmunka

Mit csinálunk

Az i-Cell Mobilsoftnál magas rendelkezésre állású, robusztus rendszereket fejlesztünk, melyek kiemelten nagy tranzakciószámmal dolgoznak. Nem ritkák a milliárdos nagyságrendű rekordszámmal bíró, több TB méretű táblák a tranzakciós rendszereinkben. Ezek tervezéséhez, fejlesztéséhez, támogatásához szakembereinknek ismerniük kell az adatbáziskezelő működésének mélységeit, szükség van adatmodellezési tapasztalatokra, óriás adatmennyiségek kezelésében és mozgatásában való jártasságra, képességre a kritikus lekérdezések optimalizálására ahhoz, hogy egy jól üzemelő, performens rendszert kapjunk. Sok esetben itt nem is áll meg a feladat, ugyanis ügyfeleinkben egyre gyakrabban merül fel egy adatközpont/adattárház kiépítésének vagy a meglévő adattárházuk refaktorálásának igénye, megkoronázva reporting és üzletiintelligencia-megoldásokkal. DWH csapatunk a legmodernebb data technológiákkal fejleszt adattárházat, adatpiacokat, mindig az ügyfél egyedi igényeit szem előtt tartva Folyamatosan kutatjuk az újabb technológiai lehetőségeket, open source megoldásokat, naprakészen tartjuk a tudásunkat, hogy mindig az ügyfél igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat nyújthassuk.

Kovács Anita
Line Manager

Szaktudásunk

Tranzakciós adatbázisok tervezése, fejlesztése, támogatása

Nagy rendelkezésre állású, performens OLTP adatbázisokat tervezünk és készítünk megrendelőink számára. Ez magába foglalja az üzleti igények szerinti adatszerkezetek, tárolási struktúrák kialakítását attól függően, hogy az Ügyfél on-premise vagy cloud megoldást szeretne.

Adattárházak,
reporting, üzleti intelligencia

Modern adatplatformokat készítünk agilisan on-premise vagy cloud környezetben. Ez magában foglalja a streaming alkalmazását, a Data Lake kialakítását, a Data Vault 2.0 módszertan szerinti adattárházat, az adatpiacokat, valamint az adatvizualizációt is.

Rendszeres eseményeink

kéthetente
kedden

Data Line szakmai sync

Szinkronban tartjuk, hogyan állunk a negyedéves céljainkkal, és mit kell tennünk annak érdekében, hogy megvalósuljanak.

minden
csütörtök

Data céh

Megosztjuk a szakmai problémákat, sikereket, érdekességeket, POC eredményeket.

A legutóbbi projektünk data platformjának kiépítése remek bevezetés volt sokak számára a felhős környezetekben való fejlesztésbe, sok új technológiát és metodológiát volt lehetőségünk elsajátítani, ötvözve néhány már bevált eszközzel is.

Takács Dániel
BI/DWH Developer

Adatbázis-fejlesztőként az eÁFA projektben való részvétel kiváló lehetőség arra, hogy számos komplex adatbázis-problémával találkozzak, és ezekre megoldást találjak.

Nagy István
Database Developer

Kedvenc eszközeink

Minden területen a legmodernebb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk.

Mindennapjaink képekben

Ismerd meg az i-Cell Academy-t

Ha dolgoznál velünk de még nincs meg a megfelelő tudásod segítünk megszerezni.