Szaktudás, szakértelem

Kiemelkedően erős szakmai tudásbázisunkra, sokéves tapasztalatunkra és a legújabb technológiákra alapozva építünk komplex rendszereket

img test

11 fő terület

Projektjeink sikeres megvalósulását támogatják

Üzleti elemzés és üzletimodell-kidolgozás

Nem csupán fejlesztünk, hanem segítünk az üzleti folyamatok és szolgáltatások kidolgozásában és bevezetésében is.

Webalkalmazások fejlesztése

Modern webes felületeket készítünk, Angular és VueJS alapokon, amelyeken keresztül a felhasználók és az ügyfeleink könnyen tudják kezelni rendszereinket.

Mobilalkalmazások fejlesztése

Az aktuális trendeknek megfelelő, kiváló minőségű iOS és Android alkalmazásokat alkotunk Swift és Kotlin nyelveken.

UX és UI design, felhasználói kutatások

Emberközpontú megközelítéssel tervezzük alkalmazásaink felületeit, amelyeket valós felhasználókkal tesztelünk, hogy a legegyszerűbb folyamatokat tudjuk kialakítani.

Akadálymentes tervezés

Célunk, hogy mindenki számára hozzáférhetőek legyenek az alkalmazásaink, ezért már a tervezési fázisban kiemelt figyelmet fordítunk az akadálymentességre.

Adattárházak,
reporting, üzleti intelligencia

Modern adatplatformokat készítünk agilisan on-premise vagy cloud környezetben. Ez magában foglalja a streaming alkalmazását, a Data Lake kialakítását, a Data Vault 2.0 módszertan szerinti adattárházat, az adatpiacokat, valamint az adatvizualizációt is.

AI fejlesztések

Tevékenységeink közé tartozik az adatfeldolgozás AI eszközökkel, a Python alapú fejlesztések (pl. TensorFlow, PyTorch), valamint a piacra irányuló kutatások és a széles spektrumú gépi tanulási projektek megvalósítása.

Rendszerüzemeltetés

A rendszerek létrehozása mellett támogatjuk azok folyamatos, magas rendelkezésre állású üzemeltetését is.

Minőségbiztosítás

Tesztmérnökeink a legnagyobb alapossággal ellenőrzik az összes alkalmazásunkat mind funkcionális és nem funkcionális szempontból egyaránt.

Rendszertervezés, -fejlesztés és -integráció

Magyarország legnagyobb tranzakciószámú szoftvereiért felelünk, és nagy rendelkezésre állású rendszereket tervezünk, jellemzően integrációval más rendszerekkel. A tervezés és a fejlesztés során is a legmagasabb minőséget képviseljük.

Tranzakciós adatbázisok tervezése, fejlesztése, támogatása

Nagy rendelkezésre állású, performens OLTP adatbázisokat tervezünk és készítünk megrendelőink számára. Ez magába foglalja az üzleti igények szerinti adatszerkezetek, tárolási struktúrák kialakítását attól függően, hogy az Ügyfél on-premise vagy cloud megoldást szeretne.

Open Source jelenlétünk

Nemcsak hozzájárulunk, hanem létre is hozunk Open Source termékeket.