Történetünk

Megoldjuk a lehetetlent

img test
 1. 2013-2015 Így kezdtünk

  Az első három projekt

  A történetünk egy olyan projekttel kezdődött, amire egy másik cég azt mondta, „feladom”, mi pedig azt: „micsoda lehetőség” – és belevágtunk egy lehetetlen küldetésbe. Elképesztően rövid terminussal megalkottuk Magyarország elektronikus útdíjfizetési rendszerét (HU-GO). Ha kezdetnek megoldottuk a lehetetlent, a későbbiekben sem adhattuk alább: jött a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer, egy szintén tarthatatlan(nak tűnő) határidővel, majd az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer. Ezek azóta is alappillérei Magyarország mindennapi működésének.

 2. 2015-2018 Szintet lépünk

  Szervezetépítés és innováció

  Dinamikus bővülésünkhöz igazodva az eredeti csapatelvre alapozva közösen építettük fel azt a mátrix rendszert, amelyben ma is működünk. Három különböző ágazatban három nagy rendszert építettünk, teljesen új technológiai alapokon: a korábbi SOA architektúráról kubernetes környezetben futó microservice architektúrára váltottunk. Mobilparkolási rendszert szállítottunk Kínába, Magyarországra pedig a közösségi közlekedést digitalizáló és megreformáló mobiljegy alkalmazást. Emellett élesbe állt a gazdaság fehérítéséhez nagyban hozzájáruló online számla rendszer.

 3. 2018-2020 Bővítjük tapasztalatainkat

  Szakmai és szervezeti fejlődés

  Folyamatosan fejlesztjük és támogatjuk korábban leszállított országos rendszereinket, beépítve a technológiai újdonságokat. Mivel ilyen méretű és ilyen számosságú rendszer fejlesztéséhez nagyon sok nagyon jó szakember szükséges, a dinamikus bővülés folytatódott. Ehhez alkalmazkodva rugalmasabbá tettük a működésünket, egyre több szakterületet alakítottunk ki, vezetési struktúránkat a cég méretéhez igazítottuk és elindítottuk az utánpótlás-nevelési programunkat.

 4. 2021-2023 Új korszak

  Kompetenciabővítés és tudásmenedzsment 

  Teljesen új ágazatot ismertünk meg és váltunk benne szakértővé annak érdekében, hogy hatékony ápolástámogatási rendszert tudjunk szállítani az egészségügyben dolgozók szakmai munkájának megkönnyítésére. Korábbi eredményeinkkel már abba a fázisba értünk, hogy komplett útdíjredszert szállítsunk külföldre is.

 5. 2024- Jövőképünk

  Megoldjuk a lehetetlent II.

  Az innováció, a fenntarthatóság és az ügyfélközpontúság mentén haladunk előre. A legmodernebb technológiák alkalmazásával és a piac változó igényeire adott gyors válaszokkal egyre inkább kiemelkedünk a versenytársak közül. Terveink szerint a következő 10 évben az iparág legfontosabb szereplőjévé válunk. Fejlesztéseink már eddig is nagyban hozzájárultak az emberek mindennapi életének megkönnyítéséhez. De nemcsak Magyarországon fűződik egyre több ilyen rendszer a nevünkhöz, hanem külföldön is mind több országban jelennek meg a megoldásaink.

i-CELL számokkal

Néhany fontos szám, hogy jobban megismerj minket

2013

megalakultunk

370+

létszám

5227

négyzetméter iroda

12

szakterület